|
Zarejestruj •
FAQ
• Szukaj • Zaloguj
|
Ważne ogłoszenie dla użytkowników forum, linkowanie do zewnętrznych stron odbywa się poprzez serwis adf.ly. Więcej informacji w tym temacie.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Wiosenne porządki w ogrodzie
Autor |
Wiadomość |
w.przybylska.64
|
Wiosenne porządki w ogrodzie
Cześć, za oknem wydaje się coraz cieplej, dlatego pora w końcu zabrać się za wiosenne porządki w ogrodzie i to dużą parą. Szukam sprawdoznego oraz wytrzymałego , co myślicie o tymże z tegoż sklepu? Są to moje pierwsze porządki w ogrodzie - działkę mam niecały rok. Z chęcią posłucham bardziej profesjonalnych osób w tymże wątku. Dziękuję i pozdrawiam!
|
Śr lut 28, 2018 12:22 pm |
|
|
w.przybylska.64
|
Re: Wiosenne porządki w ogrodzie
Czy Wy także wszystkie zbędne rzeczy i przedmioty ładujecie do ? Czas najwyższy powoli zabrać się za porządki. W końcu wiosna już naprawdę niedługo.
|
Śr lut 28, 2018 1:49 pm |
|
|
RedHair5
|
mi to załatwia ogrodnik
|
Śr lut 28, 2018 4:53 pm |
|
|
zaRrraZ
|
Oj wiecie co, do wiosny jest jeszcze daleko... ______________________
|
Śr lut 28, 2018 4:58 pm |
|
|
|
|
EMcE
|
Ważne jest to, żeby było czysto na wiosne w ogrodzie
|
Śr lut 28, 2018 8:16 pm |
|
|
coffeetime23
|
Ja mam ogromne pole, także sobie wyobraź, jakie tam muszę zrobić porządki! Zacząłem od mojego ciągnika, w którym dzieciaki wybiły szybę :/ Na szczęście udało mi się ją znaleźć na https://hurtowniarolnicza.pl/szyby/szyb ... 55-lubsko/ i teraz zostało już tylko zamontować!
|
So kwi 28, 2018 10:34 pm |
|
|
Temporary
|
Każdy robi tyle na ile mu czas pozwala ;p U nas w tym roku był zbiorowy nalot i kazdy miał do zrobienia cos konkretnego przez co poszlo sprawniej i zdecydowanie bez marudzenia. Kazdy pomagal nawet dzieciaki. Dzien wczesniej pokupowalismy nowe donice, doniczki, oslonki kwiatowe w salonie agaty i od rana w sobote sadzenie, sianie, pielegnacja itd.. A na koniec dnia utęskniony i zasłużony pierwszy grill w sezonie
|
N maja 13, 2018 11:16 am |
|
|
nikka
|
Ja sporo akcesoriów do ogrodu sobie w tym roku kupiłem i mam zamiar właśnie posprzątać i odświeżyć przydałoby się też nowe ogrodzenie i zacząłem już szukać znalazłem ciekawe przęsła metalowe w sklepie https://www.bricoman.pl sądzicie, ze warto od nich zamówić? Zdają się być porządne
|
Cz maja 24, 2018 11:32 am |
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|