Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 18, 2017 1:11 pm

Ważne ogłoszenie dla użytkowników forum, linkowanie do zewnętrznych stron odbywa się poprzez serwis adf.ly. Więcej informacji w tym temacie.





Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Problem z szablonem 
Autor Wiadomość

Dołączył(a): Śr cze 25, 2014 10:26 pm
Posty: 21
Post Problem z szablonem
Hej
Mam straszny problem z szablonem.
Wczoraj zmieniłam szablon na blogu i się okazuje ze ciągle są z nim jakieś problemy, a ma dopiero jeden dzień :(

Za każdym razem jak cokolwiek zmienię na stronie - czy to wrzucę posta, czy jakaś korektę zrobię na stronie wywala mi całą listę blogów z kolumny "Najnowsze wpisy". Albo nie pojawia się nic, albo szczątkowe dane - czyli np. tylko ikona bloga bez wpisu.

Czy możecie mi pomóc i powiedzieć dlaczego tak się może dziać?
Co zrobić żeby to zmienić? Wolałabym nie ruszać już tego szablonu.

Oto link do bloga:
http://blogiziolowe.blogspot.com/

Z góry dzięki.


Śr sie 27, 2014 8:19 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sty 25, 2012 11:11 am
Posty: 599
Post Re: Problem z szablonem
Nie widzę nic, co by się wysypywało, ale widzę, że masz za dużo jednostek AdSense na stronie. Mogą być max 3 duże jednostki, a u Ciebie zauważyłem 4.


Cz sie 28, 2014 9:16 am
Zobacz profil

Dołączył(a): Śr cze 25, 2014 10:26 pm
Posty: 21
Post Re: Problem z szablonem
Dzięki Krzyśku!
Nie widziałam tego, już poprawiam :)

A jeśli chodzi o ten szablon to już głupieje.

Raz się ładnie wyświetla, raz gubi kolumny po bokach. Wczoraj otworzyłam go jednocześnie na dwóch kompach, na jednym otworzył się ładnie, na drugim zgubiona była prawa kolumna.

Wiem, że jak tego nie widzisz to nie widzisz problemu, ale powiedz mi jak myślisz czy ten szablon jest przeładowany? Może za dużo tam grafiki czy zbyt pstrokaty i dlatego tak się dzieje...?


Cz sie 28, 2014 10:05 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sty 25, 2012 11:11 am
Posty: 599
Post Re: Problem z szablonem
Jeśli jest napisany poprawnie technicznie, to nie ma znaczenia liczba obrazków. Co najwyżej będzie się wolniej ładować.

Mnie się wizualnie podoba.


N sie 31, 2014 11:28 am
Zobacz profil

Dołączył(a): Śr wrz 17, 2014 10:36 am
Posty: 1
Post Re: Problem z szablonem
Sam nie wiem czy blogi na blogspocie są lepsze w wynikach niż te na bloxie czy darmowym wordpressie. Ale ogólnie blogger jest dla mnie najwygodniejszy ze względu na łatwą edycję. Na wordpresie i bloxie już tak łatwo mi się nie edytuje strony.


Śr wrz 17, 2014 10:57 am
Zobacz profil

Dołączył(a): Pt paź 03, 2014 11:33 am
Posty: 1
Post Re: Problem z szablonem
Mi się twój szablon bardzo podoba :)


Pt paź 03, 2014 11:44 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn lut 15, 2016 9:51 pm
Posty: 4
Lokalizacja: Krakòw
Post Re: Problem z szablonem
Szablon jest spoko, ale nie wiem jak ci pomoc :(


Wt lut 16, 2016 9:27 am
Zobacz profil

Dołączył(a): Cz maja 19, 2016 4:58 am
Posty: 3
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post Re: Problem z szablonem
Jeśli jakieś problemy techniczne są, to ja chętnie i zawsze pomogę. Bardzo wiele osób zyskało już moją pomoc. Jestem tutaj nowym członkiem forum i z chęcią będę się udzielał.

Pozdrawiam!


Cz maja 19, 2016 5:05 am
Zobacz profil WWW
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr maja 04, 2016 8:21 am
Posty: 2
Post Re: Problem z szablonem
super szablon


Cz maja 26, 2016 9:27 am
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 9 ] 

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.