|
Zarejestruj •
FAQ
• Szukaj • Zaloguj
|
Ważne ogłoszenie dla użytkowników forum, linkowanie do zewnętrznych stron odbywa się poprzez serwis adf.ly. Więcej informacji w tym temacie.
Jaki Program partnerski wybrać ?
Autor |
Wiadomość |
twojpost
|
 Jaki Program partnerski wybrać ?
Witam Chciałbym podjąć współprace z jakimś programem partnerskim, ale nie wiem z jakim  Prosze o wasze propozycje. Który byłby najlepszy dla blogu o tematyce finansowej ? Prosze o opinie ?
|
Wt lut 04, 2014 7:15 pm |
|
 |
Krzysztof Lis
|
 Re: Jaki Program partnerski wybrać ?
Co to znaczy "tematyka finansowa"?
Kredyty, chwilówki, czy oszczędzanie?
Na każdej z tych tematyk sens jest promować coś innego.
Osobiście bym się w ogóle nie pchał w taką tematykę, bo jest mocno obstawiona przez duże instytucje finansowe i bardzo trudno się tu przebić.
|
Śr lut 05, 2014 9:52 am |
|
 |
nstp
|
A napiszesz nam coś więcej? Do czego chcesz ten program partnerski podłączyć? Jego skuteczność, a więc i wysokość Twoich zarobków będzie zależeć od tego, czy będzie oferował interesujące dla Twoich czytelników produkty / usługi.
|
Pt kwi 11, 2014 3:00 pm |
|
 |
Artur Kusmierek
|
Moim zdaniem 3 najlepsze programy partnerskie z branży finansowej to: 1. 2. 3. Ewentualnie jeszcze bankier
|
Cz lip 03, 2014 3:45 pm |
|
 |
|
 |
GVOTEAMIS
|
Witam, Na Programach Partnerskich można jedynie dorobić, myślę, że o tym wiecie Ze swojej strony polecam program partnerski Złote Myśli. Pozdrawiam.
|
Cz paź 23, 2014 3:24 pm |
|
 |
Artur Kusmierek
|
|
Pt paź 24, 2014 8:54 am |
|
 |
Aleksander
|
Kolega wyżej ma zdecydowanie racje. To ile zarobisz na programie partnerskim zależy od tego jakie masz do tego podejście i z jakich programów chcesz korzystać. Ja teraz zastanawiam sie czy nie zdecydować się na współpracę z http://www.netsales.pl/. Słyszałam o nich sporo pozytywnych wypowiedzi, po za tym prowadzą bezpośrednie kampanie zaufanych marek, a kwoty jakie oferują za program partnerski są bardzo przyzwoite.
|
Śr paź 29, 2014 3:11 pm |
|
 |
Artur Kusmierek
|
Jeżeli podoba Ci się netsales, to sprawdź też salesmedia.pl/  Pozdrawiam, Artur
|
Śr paź 29, 2014 3:54 pm |
|
 |
Zadortis
|
Korzystałem z Money2money wiec moge jedynie sie wypowiedzieć na temat tego programu najbardziej i nawet moge go polecic a reszta to nie wiem  sprawdź sam jaki dla ciebie bedzie korzystny. ____________________ [spam, wymoderowano]
|
Wt gru 02, 2014 9:24 am |
|
 |
przemek20
Dołączył(a): Śr gru 24, 2014 1:39 pm Posty: 1 Lokalizacja: szczecin
|
cashinpills
|
Śr gru 24, 2014 1:53 pm |
|