Ważne ogłoszenie dla użytkowników forum, linkowanie do zewnętrznych stron odbywa się poprzez serwis adf.ly. Więcej informacji w tym temacie.
Autor |
Wiadomość |
reklamasuwalki
|
 zlecenie pozycjonowania
komu warto zlecić pozycjonowanie? _________________________________________ Zobacz | - ogłoszenia Ełk
|
Wt wrz 25, 2012 10:08 am |
|
 |
pawelll
|
 Re: zlecenie pozycjonowania
korzystałem z firmy . Solidna firma, gdzie po 3 tygodniach były zadowalające oferty.
_________________ Import , sprowadzamy najlepsze ! ,
|
Pn paź 22, 2012 9:17 am |
|
 |
pepke
|
Agencji , płatność dopiero po osiągnięciu zdefiniowanych wcześniej celów, które dosyć szybko są osiągane.
|
Śr paź 24, 2012 12:33 pm |
|
 |
Aleksandra
Dołączył(a): N paź 28, 2012 10:50 am Posty: 28 Lokalizacja: Polska
|
Ja na razie tak bardzo amatorsko w tych sprawach, i za dużo kasy na pod-zlecanie komuś pozycjonowania to nie mam, ale skorzystałam sobie z kursu dla początkujacych (znaleziony w googlach: ), i jak do tej pory jestem strasznie zadowolona, bo mocno mnie oświecił, a o wielu rzeczach to nie miałam bladego pojęcia. Kto by pomyslał, że nie wystarczy tylko pisać bloga, trzeba go jeszcze "pozycjonować"... ja pare miesięcy temu nie wiedziałam o tym nic. Na szczęście postępy robię, choć do perfekcji to mi jeszcze ho ho brakuje
|
So lis 24, 2012 6:41 pm |
|
 |
|
 |
Adam
|
Czytałaś tego bloga? Ja się na niego niedawno natknąłem i się zastanawiam czy nie wrzucić go wyżej w priorytetach rzeczy do czytania (przed ittechnology.us).
|
So lis 24, 2012 6:44 pm |
|
 |
Aleksandra
|
Czytałam i czytam, ja potrzebuję przede wszystkim wiedzy takiej zrozumiale podanej (jak dla laika, nie ma się co kryć), dlatego części nawet jeszcze nie kumam z tych stron o pozycjonowaniu, na które trafiam, ale babcia mi zawsze powtarzała, że jestem uparta jak osioł, więc powolutku powolutku. No i ten lexy mi akurat super przypasował (czytaj: "łał") Na ten podany przez Ciebie też zerknę (nie znałam jeszcze) thx
|
So lis 24, 2012 7:54 pm |
|
 |
HHP
|
Całe pozycjonowanie opiera się na ciągłym zdobywaniu linków. Czym więcej linków z dobrych stron tym wyższa pozycja. Warto też poczytać o optymalizacji, wydaje mi się, że to dużo ważniejsze niż samo pozycjonowanie.
_________________ Też sobie coś tam od czasu do czasu pisze o Możesz również pobrać mój e-book
|
N lis 25, 2012 11:12 am |
|
 |
Aleksandra
|
Coś w tym jest:) Pewnie dlatego w tym kursie lexy ponad 15 stron jest poświęconych "optymalizacji kodu strony i optymalizacji treści na stronie" - w co osobiście wczytuję się dość mocno. Pomyśleć, że kiedyś myślało się, że wystarczy zrobić stronę i "włala" - "klienci znajdą Cię wszędzie" buahaha... jaaaasne
|
Wt gru 04, 2012 2:04 pm |
|
 |
giermek
|
|
Pt gru 07, 2012 9:24 am |
|
 |
madmaj
|
Zdobywanie linków zawsze było ważne i jest ważne, optymalizacja również. Tylko że po ostatnich algorytmach Google trzeba uważać z linkami aby przypadkiem nie wpakować strony w filtr.
_________________ - Seosklep.com.pl
|
N gru 30, 2012 9:49 pm |
|
 |
|