Ważne ogłoszenie dla użytkowników forum, linkowanie do zewnętrznych stron odbywa się poprzez serwis adf.ly. Więcej informacji w tym temacie.
Autor |
Wiadomość |
pepke
|
 Jak zdobywać fanów.
Jednym z najczęściej wykorzystywaną techniką są konkursy na FV. Tutaj macie . A w jaki sposób Wy pozyskujecie fanów?
|
Cz cze 13, 2013 10:41 am |
|
 |
Krzysztof Lis
|
 Re: Jak zdobywać fanów.
Mam wklejkę na dwóch blogach, przedstawiającą nowości z fanpage.
I tyle.
|
Cz cze 13, 2013 2:46 pm |
|
 |
Michu82
|
A co sądzicie o zdobywaniu fanów za pomocą różnych dostępnych narzędzi takich jak np. fancop?
_________________ - Usługi SEM
|
Wt lip 23, 2013 10:49 am |
|
 |
wacky
Dołączył(a): Śr cze 19, 2013 9:04 am Posty: 25 Lokalizacja: śląsk
|
_________________ Zapraszam na mój kawałek internetu - Michał Blog
Wiesz ile wynosi ? Jak nie to zapraszam
|
Wt lip 23, 2013 11:20 am |
|
 |
|
 |
kuwejt
|
Działają, ale fani z farmy lajków są bezwartościowi dla funpage'a. Moim zdaniem dobra treść trafiona w odpowiedni target wystarczy.
|
Wt sie 27, 2013 9:44 pm |
|
 |
lodzia
Dołączył(a): Pn gru 16, 2013 6:39 pm Posty: 5 Lokalizacja: kraków
|
Uważam, że doskonałym środkiem reklamy jest po prostu facebook. Wielu znajomych moze rozpowszechnić naszą reklamę, a tym samym nasze konkursy stają sie znane...ani się oglądniesz jak wiele osób weźmie w nich udział.
_________________ Pozdrawiam
|
Pn gru 16, 2013 6:50 pm |
|
 |
sirisaqnewton
Dołączył(a): Pn sty 06, 2014 4:18 pm Posty: 4 Lokalizacja: Warszawa
|
Jeżeli ktoś szybko potrzebuje większej liczby fanów, na Allegro można zakupić różne pakiety.
Jak prowadziłem kilka miesięcy temu jeden taki fanpage humorystyczny to dokonałem właśnie takiego zakupu 1000 sztuk fanów. Przed zakupem byłem przekonany, że będzie to tylko i wyłącznie statystyka, natomiast zaskoczyłem się dość pozytywnie, gdyż pewien procent tych osób faktycznie zaczął być aktywny - oglądał dodawane posty, komentował, dawał lajki.
Pn sty 06, 2014 4:41 pm |
|
 |
662
|
fanpage znajomych/nieznajomych (share za share czy tam cos) pisanie na kwejkach,fanpageach i stronach tematycznych. tez na forach. pod youtube.
fb jak jest dobry to sam sie promuje. zdobyc 50ponad fanow zainteresowanych tematyka i regularnie cos dodawac.
|
Pn sty 20, 2014 7:50 pm |
|
 |
lajkonnLd6
|
jaki sens mieć kupionych fanów, którzy nawet nie obserwują naszych wpisów? Ja liczę na znajomych i znajomych moich znajomych;) i jakoś to idzie
_________________ |
|
So lut 15, 2014 4:08 pm |
|
 |
zillma
|
Na pewno nie zdecydowałabym się na zakup fanów. Nawet, jeśli "teoretycznie" mieliby być zainteresowani tematyką mojej strony. Czasami trzeba uzbroić się w cierpliwość...
_________________ Nie byłam zachwycona, gdy mąż powiedział, idziemy do fotografa zrobić zdjęcia. Byłem przekonana, że to bardzo droga usługa. Na szczęście się pomyliłam. Chodzimy do niego naprawdę często, , to obejrzysz portfolio.
|
Śr sie 27, 2014 2:31 pm |
|
 |
|